Figyelem! Ez az oldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ.

Ha nem változtat a böngészője beállításain, beleegyezik a használatukba.

Elfogadom

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

1. Minden résztvevő görénynek, egészségesnek és parazitamentesnek kell lennie. A vemhes, harapós vagy alultáplált állatok a versenyből azonnal kizárásra kerülnek.
2. Minden görénynek veszettség ellen érvényes oltással kell rendelkeznie. A kiállítás területére érvényes veszettség elleni oltás nélkül NEM HOZHATÓ BE görény.
3. Az élősködők elleni kezelés (féreghajtás) nem lehet 3 hónapnál régebbi.
4. Minden görénynek rendelkeznie kell állatorvosi igazolással, amit a bejáratnál be kell mutatni az állatorvosnak.
5. A bejáratnál minden görény állatorvosi vizsgálaton esik át. Ha lehetséges, hogy élősködői vannak vagy beteg, az azonnali kizáráshoz vezet. Ebben az állatorvos jogosult dönteni.
6. Dohányozni csak az erre kijelölt területen lehet.
7. Kereskedelmi tevékenységet folytatni a rendezvény területén tilos.
8. Minden kiállító kizárólag a saját görényéért felelős. A ketrecben puffokat, függőágyakat stb. lehet használni, széna vagy szalma használata tilos. A ketreceket tisztán kell tartani, és vízzel, élelemmel, alomtállal el kell látni minden állatot. A ketrec mérete meg kell, hogy feleljen az állat helyigényének. Fenntartjuk a jogot a részvétel engedélyezésének visszavonására, amennyiben a ketrecek nem felelnek meg az előírásoknak.
9. Harapós görény csak „harapós” jelzéssel ellátott ketrecben tartható. Harapás esetén kizárólag az állat kiállítójáé a felelősség.
10. Mindenki saját felelősségre simogat/simogattat.
11. Minden görényt felügyelet alatt kell tartani.
12. Minden görényt a fajnak és az állatvédelmi jogoknak megfelelően kell kezelni. Minden tulajdonos kizárólag a saját állatáért felelős. Harapás esetén a versenyből a görény azonnal kizárható.
13. Nem nevezett görények és más állatok behozatala, csak a szervező csapat előzetes engedélyével lehetséges. Felhívjuk rá figyelmét, hogy a tájékoztató 1. pontja ezekre az állatokra is érvényes.
14. A rövidszőrű görények a feltüntetett kategóriákban indulhatnak. Minden félhosszúszőrű görény (félangóra) a rövidszőrűekkel indul. A hosszúszőrű görények (angórák) kategorizálásáról a Görénytartók Egyesülete dönt, a regisztrációk lezárása után.
15. Minden görény kap egy egyedi indulószámot (sorszámot), a bírók csak ezt a számot fogják látni/ismerni, valamint a görény nemét és korát.
16. A bírók döntése sérthetetlen/felülbírálhatatlan.
17. A szervező csapat és segítői kéréseit, felhívásait egész idő alatt figyelemmel kell követni, mivel a kategórián túl érkezőket, már nem áll módjában a bíráknak lebírálni.
18. A helyszínről a mások nyugalmát megzavaró személyek el lesznek távolítva.
19. A Görénytartók Egyesülete nem vállal felelősséget a kiállítás alatt eltűnt vagy megsérült állatokért, illetve értéktárgyakért.
20. Az állat(ok) által okozott minden néven nevezhető kárért az állat(ok) tulajdonosa a felelős.
21. A kiállítás területét az állattal elhagyni csak végleges távozáskor lehet. A kiállítás ideje alatt, a kiállítás területéről kivitt állatokat nem engedjük behozni.
22. Amennyiben bizonyítást nyer, hogy az állatot nem a saját irataival (útlevél, oltási könyv, orvosi igazolás stb.) hozta ki a nevező, a versenyből azonnal kizárható és a kiállításról kitiltható.
23. A kiállítás területére engedélykérés nélkül behozott állatok tulajdonosai a kiállításról azonnal kitilthatók. Újabb szabályszegés esetén (ugyanazon a kiállításon vagy a következő kiállítások bármelyikén, melyet az egyesület szervez) a további összes kiállításról kitiltásra kerülhetnek.
24. A kiállítások során, a helyszínt biztosító(k) kiállítási szabályzatát, házirendjét is BE KELL tartani.

Bármelyik pont megsértése azonnali kizárással jár.

Kapcsolat

e-mail: rendezveny@gorenytartok.hu

Kun Zsanett +36/20 583-0382

2020. január 25, szombat 08:00 102 Days

Elérhetőségeink

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
                 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Messengeren is kereshet minket a kód beolvasásával, vagy kattintson a képre!

Adószám, számlaszám

Adószám: 18213609-1-11

Számlaszám: 11600006-00000000-49134391 Erste Bank

IBAN: HU17116000060000000049134391

 

Cím, elnökség

Székhely: 2890 Tata, Gesztenye fasor 43/3 3/1

Elnök:
Elsikné Snieder Katalin, +36/70 610-5453, snieder.katalin [kukac] gmail.com

Elnökségi tagok:
Bilicsi Erika, +36/20 446-5346, bilicsi.erika [kukac] gmail.com
Kun Zsanett, +36/20 583-0382, kunzsanett88 [kukac] gmail.com